8. Koütbat Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Yapıldı

8-9-10 Şubat 2019 tarihlerinde okulumuzda gerçekleşen 8.KOÜTBAT Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi 37 farklı okuldan 290 öğrenci katılımıyla gerçekleşti. Konusu Nöroloji ve Nöroşirurji olan kongreye alanında ulusal ve uluslararası tanınmış birçok isim öğrencilere katkı için bu kongrede buluştu. Prof. Dr. Türker KILIÇ, Prof. Dr. Hüsnü EFENDİ, Prof. Dr. Savaş CEYLAN, Prof. Dr. Talat KIRIŞ, Prof. Dr. Mustafa ERTAŞ, Prof. Dr. Nevzat UZUNER, Prof. Dr. Seher Naz YENİ, Prof. Dr. Sabahattin SAİP, Prof. Dr. Murat VURAL, Doç. Dr. Yıldız DEĞİRMENCİ ve Doç. Dr. Cem CERİT oturumlarda yer aldı.

Prof.Dr. Aynur KARADENİZLİ'nin eğlenceli sunumuyla yapılan bilgi yarışmasıyla öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi. Sütur atma, Türk Sanat Müziği Tarihi, Salsa-Tango dans çalışmalarıyla yoğun bilimsel programa küçük bir ara verdiler. Programın son günündeyse Türkiyenin birçok farklı şehrinden gelen öğrenciler önemli bir kayak merkezi olan Kartepe'ye gezi yaptılar .