Kariyer Günleri’nde “Mecburi Hizmet Günlerim”

Fakültemiz “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında yer alan “Mecburi Hizmet Günlerim” isimli toplantıda, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Birsen Mutlu ve Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nazım Mutlu, mecburi hizmet deneyimlerini paylaştılar.

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen ve açılış konuşmasını Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi’nin gerçekleştirdiği programda, Prof. Dr. Birsen Mutlu ve Prof. Dr. Nazım Mutlu, 1981 Mecburi Hizmet Yasası ile göreve giden ilk kuşak hekimler olarak, görev yerleri olan Van’da deneyimledikleri doğa, yaşam ve çalışma koşulları hakkında bilgilendirmede bulundular.

Fakültemiz öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinlik sırasında, görev bölgelerinde gerçekleştirilen hizmetlerin unutulmadığını ifade ederek, başarılı bir kariyer için düzgün iş yapmanın, moral gücünün önemine değinen Prof. Dr. Birsen Mutlu ve Prof. Dr. Nazım Mutlu’ ya sunumlarının ardından Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.