Harvard Üniversitesi’nden Fakültemize Ziyaret

Fakültemiz ile Harvard School of Public Health arasındaki Değişim Programı kapsamında fakültemizi ziyaret eden Harvard Üniversitesi’nden araştırmacılar, fakültemizde çalışma alanlarıyla ilgili konularda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Harvard School of Public Health arasında 2012 yılından bu yana sürdürülmekte olan "Kocaeli Medical School Travel Award" isimli program çerçevesinde fakültemizi ziyaret eden, Harvard Üniversitesi’nde görevli doktora sonrası araştırmacıların, fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerine yönelik sunumları, 30.09.2019 ile 04.10.2019 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Eğitim Bloğu Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Harvard’lı Araştırmacılar Tarafından Gerçekleştirilen Sunumlar:

PhD. Jose Ignacio Nazif-Muñoz , “The Impact of Cooking Clean Practices Across the World with an Eye on Ghana”, “Time Series Analysis: A Tool for Doctors Interested in Public Health Evulation Methods”; PhD.Sarah Huber-Krum ve Bahçeşehir Üniversitesi’nden Dr. Duygu Karadon, “Family Planing in Turkey: Abortion Prevalence and Sociocultural Norms”; Md. Eziamaka P. Ezenkwele, “Why Do Women Give Birth With Traditional Birth Attendants in Enugu State,Nigeria”, “NaPro Technology: Outcomes of Infertility Treatment in Six Fertility Clinics in Nigeria” ve “Maximizing Mentee-Mentor Relationships: Empowering the Mentee” başlıklarında sunumlarda bulundular.

Harvard’lı araştırmacılara, Dekanlığımız tarafından üniversitemizin rozetleri takdim edilerek teşekkür edildi.