Fakültemiz Laboratuvarları ve Araştırma Olanaklarının Tanıtımı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ailesine yeni katılan öğretim üyelerimize yönelik olarak fakültemiz laboratuvarlarının ve araştırma olanaklarının tanıtıldığı etkinlik; 27 Şubat 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof.Dr.Yusufhan Yazır, Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Fetiye Kolaylı, Farmakoloji Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr.Oğuz Mutlu, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Deniz Sünnetçi Akkoyunlu, DETAB’tan Vet.Dr.Cüneyt Özer, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı’ndan Dr.Öğr.Üyesi Aslıhan Akpınar,Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı ve Proteomiks Laboratuvarı’ndan Doç.Dr.Gürler Akpınar, gerçekleştirdikleri sunumlarıyla fakültemiz Anabilim dalı ve araştırma merkezleri laboratuvarlarının yapı ve faaliyetlerini tanıtarak, gerçekleştirilmekte olan test, deney ve projelerin yanı sıra ortak çalışmalar ve eğitsel faaliyetlere ilişkin aydınlatıcı bilgiler verdiler.