Denetimli Serbestlik Müdürlüğü İle Toplantı

28/02/2019 tarihinde Kocaeli Denetim Serbestlik Müdürlüğü temsilcileri ve Başsavcı Vekili ile Tıp Fakültesi dekanlık toplantı salonunda bir araya gelindi.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü temsilcileri kendi kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Toplantı sonrasında her iki kurum arasında MADDE BAĞIMLILĞI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA eğitim- araştırma- proje konularında iş birliği yapılması konusunda prensip kararı alındı.

Bu çerçevede Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Dilek Bayramgürler, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Çiğdem Çağlayan ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr.Alp Aker, 18 Mart 2019 tarihinde Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan kurum çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra denetimli serbestlik uzmanlarının da katıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişine geçildi.