“Kan Bileşenlerinin Klinik Kullanımı Kursu”

Mezuniyet Sonrası Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen Kan bileşenlerinin klinik kullanımı konusunda gerçekleşen kurs başlangıcında bir konuşma yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, klinikte kanın verimli kullanımının önemli olduğunu ifade ederek, kursun yararlı olmasını dilerken, Doç. Dr. Özgür Mehtap “kan bileşenlerinin tanıtımı” ve “transfüzyon mekanizmaları” başlıklarında birer sunum gerçekleştirdi.

17 Ekim 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Eğitim Bloğunda gerçekleşen etkinlikte, “hemovijilans” konusunda Hemşire Nilüfer Aybaş’ın, ”kan bankası tanıtımı” konusunda Sor. Tek. İhsan Nazım Sevinç’in sunumları sonrasında kursiyerlere sertifikaları takdim edilmesinin ardından Kan Bankası ziyareti gerçekleştirildi.