2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı “Danışman Öğretim Üyeleri” listesi

Değerli Öğrencilerimiz,

Yaşanan bu olağandışı süreçte hepimizin hayatının hemen tüm alanlarında büyük değişiklikler oldu. Bu dönemde yaşadığınız her türlü sıkıntı ve sorunda sizlere destek olabilmek adına “Danışmanlık Programı”mızın aktif hale getirilmesinin sizler için çok faydalı olacağını düşündük.

Bu amaçla “Danışman Öğretim Üyesi” listeleri güncellenmiş olup ekteki dosyada (Ek1) sizlere sunulmaktadır. Aynı listeler Öğretim Üyeleri ile paylaşılmış olup danışmanınızın 19 Şubat 2021 tarihine kadar sizin ile iletişime geçmesi planlanmıştır. Ayrıca 4 Şubat 2021 tarinde12:30-13:15 arasında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi A.D.’den Doç. Dr. Levent ALTINTAŞ ve KOÜ Tıp Fakültesi Akademik Danışmanlık Komisyonu tarafından Akademik Danışmanlık ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.Toplantının linki daha sonra web sayfamızda duyurulacaktır.

Not:

Listelerde adı bulunmayan öğrencilerimizin aşağıdaki linki tıklayarak 1 Şubat 2021 tarihine kadar güncel iletişim bilgilerini doldurmaları önemle rica olunur.

Dekanlık

Ek1: 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı “Danışman Öğretim Üyeleri” listesi