Kocaeli Tıp Öğrencileri Birliği TurkMSIC 2023 Yılı Etkinlikleri

Kocaeli TÖB CV Hazırlama Semineri

Kocaeli TÖB Staj Değişim ve Araştırma Değişimi Çalışma Kolları’nın düzenlediği CV Hazırlama ile ilgili seminer 13 Aralık 2023 tarihinde Dekanlık Arakat 4 nolu Derslik’te Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Banu İskender İzgi’nin sunumuyla gerçekleşti.

Kocaeli TÖB Halk Sağlığı Semineri

Kocaeli TÖB Halk Sağlığı ile Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Çalışma Kolu tarafından düzenlenen seminer 7 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Şerife Tuba Liman Konferans Salon’unda yapıldı.

“Dünya Hasta Hakları Günü” Etkinliği

Kocaeli TÖB İnsan Hakları ve Barış Çalışma Kolu tarafından düzenlenen “Dünya Hasta Hakları Günü” etkinlik 15 Kasım 2023 tarihinde Dekanlık Ara Kat 4 Numaralı Derslikte gerçekleştirildi.

(TurkMSIC) 6. Bölge Toplantısı Yapıldı

Ev sahipliğini Kocaeli Tıp Öğrencileri Birliği’nin (TÖB/TurkMSIC) yaptığı 6. Bölge Toplantısı Bursa Uludağ, Düzce, Bolu Abant, Zonguldak Bülent Ecevit, Kütahya SBÜ, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir Osmangazi TÖB'den toplam 255 delegenin katılımı ile 11-12 Kasım’da dekanlık konferans salonunda gerçekleştirildi.

Öğrenci Saha Çalışması

29 Eylül Dünya Kalp Günü

29 Eylül Dünya Kalp Günü olması nedeniyle Kocaeli TÖB Halk Sağlığı Çalışma Kolu tarafından düzenlenen etkinlik, dünyada ve ülkemizde yaşamı tehdit eden sağlık sorunları arasında ilk sırada yer alan kalp ve damar hastalıklarına farkındalık yaratmak için İzmit tarihi Saat Kulesi ışıklandırıldı.