“Proje Sunumu ve Onayları” Semineri

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) eski başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Akdoğan tarafından 9 Temmuz 2024 tarihinde “Proje sunumu ve proje onaylanma süreçleri” hakkında fakültemiz konferans salonunda bir seminer gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş ile üniversitemiz ve hastanemiz akademik personellerinin katılımı ile gerçekleşen seminerde proje sunumu ve onayı süreçlerinde önemli olan unsurlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca iyimser ve kötümser senaryolar, proje destek alanları ve programları, sağlıkta öne çıkan teknolojik alanlar, gelecekte sağlık alanını etkileyecek faktörler, ulusal ve uluslararası sanayi destek programlarına da değinildi.