TURKMSIC ETKİNLİKLERİ

TURKMSIC 1.Ulusal İnsan Hakları ve Barış Sempozyumu

Kocaeli TÖB olarak 13-14 Nisan 2019 tarihlerinde Turkmsic 1.Ulusal İnsan Hakları ve Barış Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı. Bu yıl ilki düzenlenen sempozyumun konusu “Kadın Hakları ve Feminizm” idi. Alanında uzman birçok konuşmacı, akran eğitimleri ve güzel katılımcılarımız sayesinde doya doya öğrendiğimiz bir haftasonu geçirdik. Bu organizasyonda emeği geçen organizasyon komitemize sonsuz sevgiler ve teşekkürler ile...

Başka etkinliklerde görüşmek üzere!

Kocaeli TÖB ailesi

Türk Tıp Öğrencileri Birliği 6.Bölge Toplantısı

Kocaeli Tıp Öğrencileri Birliği olarak 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşen Türk Tıp Öğrencileri Birliği 6.Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yaptık. Her dakikası dolu dolu geçen, 160 kişilik rekor katılımla gerçekleşen toplantımız için yüksek özveri ile çalışan Yerel Birlik Başkanımız aynı zamanda 6.Bölge Koordinatörümüz Onur Duman’a, katılımlarından dolayı Ulusal Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerimize, Çalışma Kolu ve Destek Birimi Takımlarımıza, Eğitmenlerimize, bizleri oturumlarıyla yalnız bırakmayan okulumuzun değerli hocaları Prof.Dr. Aynur Karadenizli ve Prof.Dr. Başar Çolak’a, Organizasyon Komitesi Başkanı Fatma Kırdar’a, organizasyonda görevli tüm gönüllülerimize ve katılan bütün katılımcılarımıza sonsuz teşekkürler.

Pişmaniye tadında nice etkinliklerde görüşmek dileğiyle...”