İntörn Uyum Programı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde intörn hekimliğe yeni başlayacak öğrenciler için uygulanmakta olan "İntörn Uyum Programı" 2 Temmuz 2018 tarihinde Hastane Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Program Dönem VI Koordinatörü Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN'ın açılış konuşmasıyla başladı. Biyokimyasal testler için örnek alınması ve taşınma usulleriyle ilgili olarak hastane merkez laboratuvarı adına Prof. Dr. Hale MARAL KIR, mikrobiyolojik örnek gönderilmesi ve taşınmasıyla ilgili olarak mikrobiyoloji adına Prof. Dr. Devrim DÜNDAR, hastane işleyişi, dokümentasyon, kalite ve bilgi işlem sistemiyle ilgili olarak hastane müdürleri Öznur GEZER ve Nafiye ASILİSKENDER, hastane hemşirelik hizmetleriyle ilgili olarak eğitim hemşiresi Özlem ÖZKAN, kan bankasının işleyişiyle ilgili olarak Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumların ardından Dönem VI Koordinatörlüğü adına Doç. Dr. Nurettin Özgür DOĞAN; intörnlük süreci, haklar ve sorumluluklarla ilgili sunumunu gerçekleştirdi; intörn karneleri ve staj sorumluları tanıtıldı. Sunumun ardından yeni Dönem VI öğrenci temsilcisi açık oylama ile seçildi. Yeni akademik yılla ilgili olarak soru ve önerilerin alınmasının ardından Uyum Programı sonlandırıldı. Dönem VI'ya başlamaya hak kazanan tüm öğrencilere, yeni yılda başarılar diliyoruz.