Harvard Değişim Programı “Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı” Yapıldı

Harvard Değişim Programı ile ilgili bilgilendirme ve sunumların yapıldığı “Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı” 4 Ocak 2018 tarihinde Tıp Fakültesi Eğitim Bloğunda gerçekleşti.

Harvard Değişim Programı Koordinatörleri Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi ve Doç. Dr. İpek Komsuoğlu Çelikyurt’un katılım gösterdiği ve Harvard Değişim Programı ile ilgili bilgilendirmelerin gerçekleştiği toplantıda, bir sunum gerçekleştiren fakültemiz öğrencilerinden Züleyha Susam, Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından yürütülen Harvard Değişim Programı ile 2017’de Harvard T.H. Chan School of Public Health ‘da katıldığı eğitim süreçleriyle ilgili deneyimlerini aktararak, kendilerinin önemli bir eğitim olanağından yararlanmış olduklarını ifade etti.

Prof. Dr. Hüsnü Efendi program ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu ve soruları yanıtladığı konuşmasında, fakültemiz öğrencilerini Harvard Değişim Programı için kayıt olmaya ve önemli projeleri kapsayan ilgili süreçlere katılım göstermeye davet ettiklerini belirtti.

05 Ocak 2018