11.Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Çalıştayı

Tıp eğitimi süreçleri ile ilgili görüş ve değerlendirmeleri içeren sunum ve konuşmaların yanı sıra “Toplumun Değişen Yönleriyle Tıp Eğitimi” isimli panelin yer aldığı 11.Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Çalıştayı, Fakültemiz Konferans Salonunda, 3 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan’ın mesajında Fakültemiz akredite sürecine katkı veren tüm fakültemiz çalışanlarına teşekkür ederek eğitim faaliyetlerine katkı sağlamasını dilediği ve Moderatörlüğünü Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Dilek Bayramgürler ile Prof. Dr. Hüsnü Efendi’nin gerçekleştirdiği Çalıştayın açılış bölümünde, Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Devrim Dündar, gerçekleştirdiği konuşmasında fakültemiz eğitim faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çalıştay kapsamında, Fakültemiz Dönem Koordinatörleri ile Klinik ve Klinik öncesi öğrencileri, tıp Eğitimi ile ilgili görüş ve geri bildirimlerini içeren sunumlarda bulunurken, “Toplumun Değişen Yönleriyle Tıp Eğitimi” isimli Panelde, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Karadenizli ve Üroloji Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Önder Kara birer konuşma gerçekleştirdiler.

"Gelecekte Tıp Eğitimi" konusunda Hacettepe Tıp Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. İskender Sayek’in; “Tıp Eğitimimizde İyi Klinik Uygulamalarımız” başlığında “Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fethiye Kolaylı’nın konuşmaları yanı sıra Anatomik Çizim Yarışması Ödül töreninin de yer aldığı 11.Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Çalıştayının değerlendirme bölümünde, Sürekli Gelişim Koordinatörlüğü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Bek, etkinlikte dile getirilen konularla ilgili bir konuşma gerçekleştirirken,, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüsnü Efendi, geri bildirimleri eğitim planlamasında önemli gördüklerini belirterek, Çalıştay sırasında sunulan her önerinin değerlendirmeye alınacağı ifade etti.

Çalıştay Sunumları
Prof.Dr. Devrim Dündar Sunumu