Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi/Harvard Halk Sağlığı Okulu Öğrenci Araştırma Programı Ödülleri Belirlendi

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Harvard Halk Sağlığı Okulu arasında gerçekleştirilen Öğrenci Araştırma ve Değişim Programı kapsamında 2017 yılı için proje ve sunumları sonucunda jüri tarafından seçilen öğrencilerimizden Züleyha Susam, Deniz Karaayan ve Tansu Ömer ödüle layık görüldüler.

14 Haziran 2017 günü gerçekleşen toplantının başında önceki yıl Harvard T.H. CHAN Halk Sağlığı okuluna giden öğrencilerimizden Tuğçe Çetin bilgi veren bir sunum yaptı. Daha sonra, Tıp Fakültemiz öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Fethiye Kolaylı, Prof. Dr. Devrim Dündar, Prof. Dr. Murat Kasap, Doç.Dr.Gürler Akpınar, Doç.Dr.Ayşe Karson ve Yrd.Doç.Dr. Seda Halbutoğulları’nın rehberliği ve desteği ile tıp fakültesi öğrencilerimiz program kapsamında çalıştıkları projelerini sundular.

Projeleri ile jüri tarafından seçilerek kazanan üç öğrencimiz Harvard Halk Sağlığı Okulu’na 1 hafta süre ile eğitim ve araştırma ziyareti ile ödüllendirildiler.

Programa katılan ve sunum yapan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve çok teşekkür ediyoruz. Sunumların yapıldığı oturumda gerek programın kendisinden gerekse sunumlardan fakültemiz adına büyük memnuniyet duyduk. Danışman ve jüri üyesi olarak görev yapan öğretim üyelerine de çok teşekkür ediyoruz.

19 Haziran 2017